Καλάθι αγόρων

Το καλάθι είναι άδειο!

Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 40 €

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Για αγορές κάτω των 40€ το κόστος των μεταφορικών είναι 2,80 €.

Για αγορές άνω των 40€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν.

Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.

Διανομή των προϊόντων

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελλάδας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, πριν υπογράψετε ολογράφως την Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο Δελτίο Αποστολής/Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς που τη συνοδεύει, ότι σας παραδίδονται όλα τα είδη που επιλέξατε και σε ακέραια κατάσταση.

Στην περίπτωση που κάτι λείπει, ενώ αναγράφεται στο συνοδευτικό παραστατικό, ή διαπιστώσετε κάποια ζημιά ή φθορά, παρακαλείσθε για δική σας διασφάλιση να το καταγράψετε στο αντίγραφο Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο Δελτίο Αποστολής/Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς, να υπογράψετε κάτω από την παρατήρηση αυτή και ακολούθως, να παραδώσετε το παραστατικό στον μεταφορέα.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση. Το symvolo.com.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Το Σάββατο δεν θεωρείται εργάσιμη ημέρα. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «Κατόπιν Παραγγελίας» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του symvolo.com.gr, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-10 εργάσιμες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημέρες. Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Περιπτώσεις ανωτέρας βίας

Το symvolo.com.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του symvolo.com.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, μεταφοράς, παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δύο μηνών, η παρούσα σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Παραλαβή από το κατάστημα

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.

Διευθύνσεις καταστημάτων

Κεντρικό κατάστημα: Αφάντου Ρόδος Τ.Κ. 85103
Υποκατάστημα: Πανορμίτη Ράμμου 152, Αφάντου Ρόδος Τ.Κ. 85103

Ωράριο παραλαβής

Καθημερινά: 9.00 - 20.00
Σάββατο: 9.00 - 15.00