Καλάθι αγόρων

Το καλάθι είναι άδειο!

Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 40 €

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς των προϊόντων.

Το κατάστημα symvolo.com.gr παρέχει την δυνατότητα επιστροφής / αλλαγής προϊόντων στις εξής περιπτώσεις :

α)  εάν μετά την παραλαβή του προϊόντος διαπιστώσετε ότι δεν σας κάνει το μέγεθος ή δεν σας ικανοποιεί το προϊόν, το symvolo.com.gr αναλαμβάνει την αλλαγή του προϊόντος. Στην  περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το ύψος του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή μεγαλύτερου τιμήματος εφόσον το επιθυμείτε καταβάλλοντας την διαφορά που θα προκύψει.

Τα έξοδα αποστολής για τις επιστροφές / αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.

β) σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων το symvolo.com.gr αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους. Σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας αξίας.

Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν το symvolo.com.gr.

Προϋποθέσεις επιστροφής

α) Να μας έχετε ενημερώσει για την επικείμενη επιστροφή είτε τηλεφωνικά στο 22410 52720 είτε μέσω email στο info@symvolo.com.gr
β) Τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αφαιρεθεί το χάρτινο ταμπελάκι και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία,
γ) Τα προϊόντα να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Διαδικασία επιστροφής

Α) Στα φυσικά μας καταστήματα

Επισκεφτείτε φυσικά μας καταστήματα και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα σας καθοδηγήσουμε για τα περαιτέρω.

Κεντρικό Κατάστημα : Αφάντου, Ρόδος Τ.Κ. 85103

Υποκατάστημα 1: Πανορμίτη Ράμμου 152, Αφάντου Ρόδος Τ.Κ. 85103

Β) Μέσω εταιρείας courier

- Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

- Αποστέλλετε το δέμα στη διεύθυνση του καταστήματος symvolo.com.gr , μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής / αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Σημαντική ενημέρωση:

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας καθίσταται δυνατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν στον πελάτη.

Για ακύρωση της παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@symvolo.com.gr  ή στο τηλ. 22410 52720.