Καλάθι αγόρων

Το καλάθι είναι άδειο!

Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 40 €

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, ενημερώνοντας μας για την επικείμενη επιστροφή είτε τηλεφωνικά στο 22410 52720 είτε μέσω email στο info@symvolo.com.gr.

- Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν από την ιστοσελίδα μας, το οποίο θα αποσταλεί σε εσάς αφού επιστρέψετε τα προϊόντα που δε χρειάζεστε με δική σας χρέωση η οποία ανέρχεται στα 4,70 ευρώ.

Τα προϊόντα που θα επιστραφούν θα πρέπει να μην έχουν υποστεί κάποια βλάβη, να έχουν την ταμπέλα τους, τη συσκευασία τους και την απόδειξη.

- Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αποστολής σας, αυτή πραγματοποιείται μόλις επιστραφούν στο κατάστημα τα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων αποδίδεται σε λογαριασμό στον οποίο είστε ο κύριος δικαιούχος και η χρέωση των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη με συνολικό κόστος στα 4,70 ευρώ τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Τα προϊόντα που θα επιστραφούν θα πρέπει να μην έχουν υποστεί κάποια βλάβη, να έχουν την ταμπέλα τους, τη συσκευασία τους και την απόδειξη.

- Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων το symvolo.com.gr αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους. Σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας αξίας.

Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν το symvolo.com.gr.

Για έγκαιρη ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@symvolo.com.gr  ή στο τηλ. 22410 52720

Προϋποθέσεις επιστροφής

α) Να μας έχετε ενημερώσει για την επικείμενη επιστροφή είτε τηλεφωνικά στο 22410 52720 είτε μέσω email στο info@symvolo.com.gr
β) Τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αφαιρεθεί το χάρτινο ταμπελάκι και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία,
γ) Τα προϊόντα να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Διαδικασία επιστροφής

Α) Στα φυσικά μας καταστήματα

Επισκεφτείτε φυσικά μας καταστήματα και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα σας καθοδηγήσουμε για τα περαιτέρω.

Κεντρικό Κατάστημα : Αφάντου, Ρόδος Τ.Κ. 85103

Υποκατάστημα 1: Πανορμίτη Ράμμου 152, Αφάντου Ρόδος Τ.Κ. 85103

Β) Μέσω εταιρείας courier

- Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

- Αποστέλλετε το δέμα στη διεύθυνση του καταστήματος symvolo.com.gr , μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής / αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Σημαντική ενημέρωση:

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας καθίσταται δυνατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν στον πελάτη.

Για ακύρωση της παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@symvolo.com.gr  ή στο τηλ. 22410 52720.

«Προσωρινά δεν θα εκτελούνται αποστολές των παραγγελιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»